İzmir'de sağanak sonrası bastığı su birikintisinde elektrik akımına kapılması sonucu yaşamını yitiren 23 yaşındaki Özge Ceren Deniz'in Babası Ahmet Abi'nin dayısı İsmail Okan Güney, olayda ihmal olduğunu söyledi.

Genç öğrencinin cenazesi, Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Olayda ihmali olanlarla ilgili şikayette bulunulduğunu ifade eden İsmail Okay Güney, şunları kaydetti:

“Özge son sınavına giderken yağmurda karşıdan karşıya geçmek isterken de elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Hani hepimiz de bir kaldırımdan karşı tarafa geçerken bir yere basarız, o da basıyor. Orada kontrolsüz bir şekilde elektrik kaçağı olduğu için çarpılıyor. Zaten daha önce gazeteler de yazmış. Gazeteler yazdıktan 2 ay önce bir yağmurda bir köpek çarpılarak ölmüş. Aslında bu kaza kendini göstere göstere gelmiş. Orada iyi niyetli bir insan yardım edeyim diye çocuğumuza el uzatıyor. O adamcağız da rahmetli oluyor. Kentlerde kötü insanlar bizi yönetiyor. O kötü insanlar da liyakatsiz insanları, kötü adamları atıyor. O adamların atadığı adamların da yaptığı işler bizim hayat garantimizi ortadan kaldırıyor" diye konuştu.

İHMAL VAR

OSMANİYE'DE EKSİKLER TAMAMLANIYOR, DEPREMZEDELERİN YÜZÜ GÜLÜYOR OSMANİYE'DE EKSİKLER TAMAMLANIYOR, DEPREMZEDELERİN YÜZÜ GÜLÜYOR

Yaşanan olayda ihmal olduğunu düşündüğünü aktaran Güney, "Aile zaten ihmali olanlar hakkında şikayette bulundu. Sadece Belediye Başkanının açıklamasını gördüm. Ayıp öyle açıklama mı yapılır?" dedi.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN