OKÜ TAZELENME ÜNİVERSİTESİ STANDINDA İLK KAYDI BAŞKAN ÇENET YAPTI OKÜ TAZELENME ÜNİVERSİTESİ STANDINDA İLK KAYDI BAŞKAN ÇENET YAPTI

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Kadirli İlçesi Halitağalar Köyü’nde yapımı devam eden köy deprem konutlarında inceleme ve denetlemelerde bulundu. 
Vali Yılmaz’ın inceleme ziyaretinde Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun, AFAD İl Müdürü Mehmet Alboğa, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk de yer aldı.
Yapımı devam eden konutlarda incelemelerde bulunarak, inşaatın geldiği aşama hakkında bilgi alan Vali Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Kadirli İlçemizin Halitağalar Köyü’nde yapılan köy deprem konutlarının olduğu yerdeyiz. Burada 11 konutumuzun inşaatının yaklaşık %65’i tamamlanmış durumda. Burada da işlerimiz hızla devam ediyor. Yapılan konutlarımızın standartları yüksek, depreme dayanıklı, ısı yalıtımı en ağır şartlara göre hazırlanmış şekilde inşa ediliyor. Devletimiz bu konutları yaparken hiçbir masraftan kaçınmadan yapıyor. Kıymetli hemşerilerimizin hizmetine sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Halitağalar Köyü’müze konutlarımızın hayırlı olmasını diliyorum. “dedi.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN