Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Endüstri Meslek Lisesi, Turizm Meslek Lisesi, Spor Salonu, Pansiyon, Atölye Binası ve Çok Amaçlı Salon'dan oluşan Çardak Eğitim Kampüsü inşaatında inceleme ve denetlemelerde bulundu. 
Vali Yılmaz’ın inceleme ziyaretinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak da yer aldı.

Aksaray'da otobüs kazası: Çok sayıda ölü ve yaralılar var! Aksaray'da otobüs kazası: Çok sayıda ölü ve yaralılar var!

463366853 952408080261441 3576836188075292911 NÇardak Eğitim Kampüsünde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Dr. Erdinç Yılmaz incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, İl Merkezinde Fakıuşağında bir Eğitim Kampüsü bulunduğunu ve Çardak Köyündeki Eğitim Kampüsünün inşaatının da devam ettiğini ifade ederek, “Çardak Eğitim Kampüsümüzde 24 derslikli Endüstri Meslek Lisemiz, 24 derslikli Turizm Meslek Lisemiz, atölye binaları, konferans salonları, yurtlarıyla beraber 6 büyük binanın inşaatı hızla devam ediyor. Bu okullarımız tamamlandığında bu bölgede 5 okulumuz olacak. Bunlar gerçekten çok büyük okullarımız. Burası tam bir eğitim alanı, eğitim kampüsü halinde. Osmaniye’miz eğitimde hızla ileriye gidiyor, başarıya gidiyor. Bu okullarımız İlimizin başarısını daha da artıracak, eğitimde en ileri, başarılı iller arasına girecek inşallah. Bu okullarımızın yapılmasında emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Milli Eğitim Bakanlığımıza, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, ihalesini yapan İl Özel İdaremize ve yüklenici firmaya teşekkür ediyorum. Bu okullarımız önemli ve eğitim anlamında Osmaniye’mize katkılar sağlayacak. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Osmaniye Valiliği