Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 8 Eylül 2024 tarihinde Tunceli'nin Ovacık ilçesi Kuşluca Karakolu sorumluluk bölgesinde meydana gelen zırhlı araç kazasında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Aykanat’ın Kadirli ilçesi Kümbet köyündeki ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Şehidin annesi Reşide Aykanat ile tek kardeşi olan Toprak Aykanat’a başsağlığı dileklerini ileten Vali Yılmaz, “Aziz Şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, ailelerinin yanında olmak hepimizin boynunun borcudur. Kapımız, gönlümüz Şehitlerimizin Ailelerine her daim açıktır. Şehidimize, Allah gani rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Bu vesile ile Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum.” diye konuştu.

Yaşam süresi en uzun olan ilimiz hangisi? Türkiye'de yaşam süresi ne kadar Yaşam süresi en uzun olan ilimiz hangisi? Türkiye'de yaşam süresi ne kadar

Ziyarete Vali Yılmaz ile birlikte Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar da eşlik etti.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN