Osmaniye Valisi Dr.Erdinç Yılmaz, kentin il oluşunun 28.yıldönümü dolayısıyla açıklamada bulundu.

TUSAŞ Şehitleri son yolculuğuna uğurlandı! TUSAŞ Şehitleri son yolculuğuna uğurlandı!

Yılmaz, yaptığı açıklamada, Osmaniye’nin Çukurova’nın kalbinde yer alan güzel bir şehir olduğunu ve burada yaşamaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtti.

Fıstığın başkenti, yiğitler diyarı, ozanlar şehri, bereketli topraklarıyla adını sıkça bahsettiren Osmaniye’nin sosyal, kültürel, ekonomik ve tarım açısından kalkınmasının temel hedef olduğunu ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:
“Vatandaşlarımıza imkân oluşturan, refahı ve adaleti tesis etmek için çaba gösteren tüm kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte ilimizin her alanda daha da ileri gitmesi için canla başla, gayretli bir çalışmanın içerisindeyiz. İlimizin yatırım çekmesi, tanıtımı, ihracat yapması, toplumsal bütünlüğünü koruması, sosyal yapısının güçlenmesi gibi her konuda gayret gösteriyoruz. Mesai arkadaşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, meslek odalarımız, iş adamlarımız ve siyasi partilerimiz ile halkımıza mutlu bir gelecek hazırlama adına her türlü gayretin içinde olduğumuzun bilinmesini isterim. Milletimize bu seviyede hizmet üretmek, şehrimizin kalkınmasına, insanımızın refahına, huzuruna katkı sağlamak bizler için büyük bir heyecan vesilesidir. Bu duygu ve düşüncelerle Osmaniye’mizin il oluşunun 28’inci yıl dönümünü kutlar; ilimizin gelişmesi, büyümesi ve kalkınması için emek veren bürokratlara, siyasetçilere, sivil toplum kuruluşlarına, meslek kuruluşlarına ve tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunarım.” 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN