Osmaniye Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Dr. Erdinç Yılmaz başkanlığında yapıldı. 

İl Sağlık Müdürlüğü salonunda düzenlenen toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Belediye Başkan Yardımcısı Sait Başkurt, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Murat Baytaş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, İl Müftüsü Ali Çakmak, ilgili kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

OSMANİYE'DE ÜZÜM BAĞLARI HİBELERLE BÜYÜYOR OSMANİYE'DE ÜZÜM BAĞLARI HİBELERLE BÜYÜYOR

Toplantıda Ceza İnfaz Kurumları adına Psikolog Fatmanur Yiğit ve Osmaniye Belediyesi adına Mimar Yunus Emre Dağ kurumlarının çalışmalarını anlatan sunumlarını yaptılar.

463390516 953838350118414 6403086819485579372 NToplantı sonunda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, bağımlılıkla mücadelede en iyi sonuçları almak için kurumlar arası işbirliğinin önemini vurgulayarak, “Osmaniye’mizde bu mücadeleyi inşallah en iyi şekilde sonuçlandırmak için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz. Sunum yapan kurumlarımıza, yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu çalışmaları en etkili sonuçlar alacak şekilde sürdürelim” diye konuştu. 

Sözlerinin devamında bağımlılıkla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirten Vali Yılmaz, “Mücadelemizi daha etkili, daha sonuç alıcı yapmamız için, gelişmelere göre hangi önlemleri almamız ya da nasıl bir çalışma ortaya koymamız gerektiği konusunda kafa yormamız, düşünmemiz gerekiyor çünkü bu sorun hepimizi ilgilendiriyor” dedi.

Kaynak: Osmaniye Valiliği