• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.265 %1.57
25°

Hasanbeyli Haberleri

Hasanbeyli haberleri ve güncel Hasanbeyli gelişmeleri, Hasanbeyli ile ilgili tüm video, Hasanbeyli fotoğrafları ve Hasanbeyli haberleri Akdeniz Gazetesi sitemizde


Osmaniye

Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesinde, Belediye Başkanı Şevket Yumrutepe'nin liderliğinde başlatılan altyapı ve yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Osmaniye

Osmaniye AK Parti Milletvekili Seydi Gülsoy, Hasanbeyli ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunarak, ilçe halkıyla bir araya geldi.

Osmaniye

Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesi Belediye Başkanı Şevket Yumrutepe, ilçede yapımı devam eden TOKİ konutlarının içme suyu hattı çalışmalarının hız kazandığını duyurdu.

Osmaniye

Osmaniye’nin Hasanbeyli ilçesinde yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Osmaniye

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Hasanbeyli İlçesinebağlı  Çolaklı Köyünde yapımı devam eden kırsal deprem konutlarında incelemelerde bulundu.

Genel

Yayla Turizminin de hızla geliştiği Osmaniye’nin Hasanbeyli ilçesi doğalgazla buluşuyor. Müjdeli haber ilçede büyük sevinçle karşılandı.

Osmaniye

Osmaniye Hasanbeyli Belediye Başkanı Şevket Yumrutepe, ilçede yapılacak büyük bir kentsel dönüşüm projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Osmaniye

Osmaniye’nin Hasanbeyli ilçesinde uzun süredir eksikliği hissedilen bir hizmet olan anaokulu artık gerçeğe dönüşüyor.

Osmaniye

Osmaniye’nin Hasanbeyli ilçesinde, yeni yolların yapımının yanı sıra mevcut yollarda iyileştirme çalışmaları da aralıksız sürdürülüyor.

Osmaniye

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Kaya, AK Parti’nin Hasanbeyli ve Toprakkale İlçelerine yapılan İlçe Başkanlığı atamalarıyla ilgili...

Osmaniye

AK Parti’de geçtiğimiz haftada yapılan temayül yoklamalarının ardından Hasanbeyli ve Toprakkale ilçe başkanları belirlendi.

Güncel

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Osmaniye İl Başkanlığına Mehmet Sadi Binboğa’yı atamasının...