OSMANİYE'DE HİZMET EVLERİ AHŞAP İNŞA EDİLİYOR OSMANİYE'DE HİZMET EVLERİ AHŞAP İNŞA EDİLİYOR

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Kaya, AK Parti’nin Hasanbeyli ve Toprakkale İlçelerine yapılan İlçe Başkanlığı atamalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Kaya, açıklamasında, yeni göreve başlayan ilçe başkanları Mehmet Bulanık ve Ahmet Özkan’ı tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.
AK Parti’nin görev değişimlerine her zaman bayrak değişimi olarak baktığını ifade eden Kaya, “Bayrağı devralan her bir dava arkadaşımız AK Partimizin hizmet bayrağını daha ileriye taşımak için mücadele etmiştir, kurulduğumuz günden bugüne kadar tüm kademelerimizde hizmet eden bütün dava arkadaşlarımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında milletimiz için gece gündüz demeden koşturmuştur ve bundan sonra da koşturmaya devam edecektir. Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından AK Parti Hasanbeyli İlçe Başkanlığımıza atanan Mehmet Bulanık ve Toprakkale İlçe Başkanlığımıza atanan Ahmet Özkan Bey’e yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Kıymetli Başkanlarımızın atamaları öncelikle Partimize, Hasanbeyli ve Toprakkale başta olmak üzere değerli hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.
Kaya, şimdiye kadar Hasanbeyli ve Toprakkale ilçe başkanı olarak görev yapan değerli başkanlara da hizmetlerinden dolayı da teşekkür etti.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN