Osmaniye’nin Toprakkale ve Hasanbeyli İlçelerinde AK Parti İlçe başkanlıkları için teşkilat temayül yoklaması yapıldı.

Mehmet Sadi Binboğa’nın İl Başkanı olması parti tabanında büyük bir memnuniyetle karşılanırken 31 Mart’ta sandığa gitmeyen AK Parti seçmenini yeniden toparlamak için çalışmalara da hız verildiği belirtildi.

Toprakkale

TOPRAKKALE VE HASANBEYLİ İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN TEMAYÜL YAPILDI
İl Başkanının belirlenmesinin ardından İlçe Başkanlarının seçilmeleri için teşkilat temayül yoklamalarına bugün başlandı.

OKÜ KAGEM EKİBİ, İŞKUR ÇALIŞTAYINA KATILDI OKÜ KAGEM EKİBİ, İŞKUR ÇALIŞTAYINA KATILDI

AK Parti Osmaniye İl Koordinatörü  Mustafa Hasgül ve İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa’nın koordinatörlüğünde ilk teşkilat temayül yoklaması Toprakkale ilçe başkanlığı için yapıldı.

Aynı gün Hasanbeyli İlçe Başkanlığı için de teşkilat temayül yoklaması yapan AK Parti heyeti Toprakkale ve Hasanbeyli’de partililerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

G R0 H7 K Q W U A A Jz9J

İLK GÜNKÜ HEYECANLA YOLA DEVAM
Temayül yoklaması öncesi partililerle bir araya gelen İl Koordinatörü  Mustafa Hasgül, “Yapacağımız temayül yoklamasının partimize ve Osmaniye ilimize hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa ise, “Sayın Cumhurbaşkanımız, bu dönemde bizleri bu göreve layık gördü. Yükümüz ağır, partimizi ilk günkü heyecanla, birlik ve beraberlik içinde kapı kapı dolaşarak, eksiklerimizi giderecek ve milletimizin güvenine layık hizmetler etmeye devam edeceğiz. Bugün yaptığımız temayül yoklamasının partimize ve ilimize hayırlar getirmesini diliyorum.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi