Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesinde 10 yataklı Entegre Devlet Hastanesi'nin temeli, görkemli bir törenle atıldı. 
Törene, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, Milletvekili Seydi Gülsoy, Osmaniye Vali Yardımcısı Yunus Emre Şahin, İlçe Kaymakamı Ahmet Dervişoğlu, AK Parti İl Başkanı Sadi Binboğa, Belediye Başkanı Şevket Yumrutepe, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Protokol Konuşmaları ve Temel Atma Töreni
Protokol konuşmalarıyla başlayan törende, bölgenin sağlık hizmetlerine olan ihtiyacına vurgu yapıldı. Milletvekili Derya Yanık, yaptığı konuşmada, "Bu hastane, Hasanbeyli için büyük bir önem taşıyor. Sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştıracak ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek bir tesis olacak" dedi.

OSMANİYE'DE 07 EYLÜL 2024 CUMARTESİ GÜNÜ VEFAT EDENLER OSMANİYE'DE 07 EYLÜL 2024 CUMARTESİ GÜNÜ VEFAT EDENLER

AK Parti Milletekili Seydi Gülsoy da, kentte yapılan sağlık hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Hasanbeyli Hükümet Konağı İncelemesi
Hastanenin temel atma töreninin ardından, Hasanbeyli Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulunuldu. İncelemelerde, projenin ilerleyişi hakkında bilgi alındı ve yetkililerle görüş alışverişinde bulunuldu.

Ekran Görüntüsü 2024 07 05 211047Esnaf Ziyaretleri
Tören sonrası, AK Parti Milletvekilleri Derya Yanık ve Seydi Gülsoy, İl Başkanı Sadi Binboğa ile parti yöneticileri, ilçe esnafını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen milletvekilleri, çözüm önerileri sundu ve esnafın yanında olduklarını belirttiler.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN