• DOLAR 32,29 %0.02
  • EURO 35,10 %0.03
  • ALTIN 2.477,26 %0.45
  • BİST100 10.511 %1.85
  • BITCOIN 66.050 %-0.44
  • ETHERIUM 3.020 %0.3
24°
Emel ERKAYIRAN / Kadirli Kadınlar Meclisi Başkanı

Tüm Makaleleri

Emel ERKAYIRAN / Kadirli Kadınlar Meclisi Başkanı

KADİRLİ’DE “ÇOCUK HAKLI” ETKİNLİKLERİ

Çocuk hakları konusunda dünyada ilk önemli adım 1924 yılında “Cenevre Beyannamesi” ile Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından 1. Dünya Savaşı’nda ana ve babasını kaybeden çocukların korunması adına gerçek...

Düziçi Kadın Kooperatifi

Kooperatif, insan ihtiyaçlarını karşılıklı yardımlaşma yoluyla giderilmesini sağlamak ve ortakların çıkarlarını korumak amacıyla oluşturulan ekonomik kuruluştur.

ÖNCE VATAN DEDİLER

Dumlupınar'da Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz , Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde her yıl 30 Ağustos günü kutlanan resmî ve ulusal bir bayramdır.

“Müge Anlı ve Dostları Sanat Okulu projesi”

Çok değerli gazeteci ve televizyoncu, İdolüm Müge Anlı yepyeni bir proje ile yine bombayı patlattı.

“Kadirlinin yeni Belediye Başkanı Mustafa Mert OLCAR”

31 Mart 2024 yerel seçimleri sona erdi. Kadirli ilçesinde CHP Belediye Başkanı adayı Mustafa Mert OLCAR seçimi kazanarak yeni Belediye Başkanımız oldu.

BİR İTALYANIN GÖZÜYLE TÜRK ÇOCUKLARI

Yıllarca Türkiye’de araştırmalar yapmış olan İtalyan asıllı profesör Anna Masala geçtiğimiz senelerde ‘Türkiye’ye Aşk Mektuplarım’ isimli bir kitap yayımladı.

HALİL İBRAHİM BEREKETİ

Vaktiyle birbirini çok seven iki kardeş varmış.

Üvey anne kâbusu

Toplum olarak bazı konuların normalleşmesini engellememiz lazım, çünkü bunlar hiçbir zaman hiçbir koşulda normal olmamalı.

KÖK HÜCRE

İnsan vücudunda yer alan tüm organ ve dokular hücrelerden oluşur. Bazı hücreler kendilerini yenileyebilir ve farklı hücre tiplerine dönüşebilir niteliktedir.

“KADİRLİ ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNE TEŞEKKÜR”

Kadirli Orman Müdürlüğü İlçemizde meydana gelen yangın felaketinden sonra yanan ağaçların yerine yenilerini koymak adına dönüşümlü olarak ağaç dikimi etkinlikleri düzenliyor.