15 Temmuz 2024 hangi gün, idari tatil mi, özel sektöre de geçerli mi? 15 Temmuz 2024 hangi gün, idari tatil mi, özel sektöre de geçerli mi?

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Servet Alibekiroğlu’nun 29 Kasım 2023 tarihinde görevinden istifa etmesiyle birlikte vekaleten yürütülen İl Başkanlığı için geçtiğimiz günlerde Osmaniye’de temayül yoklaması yapılmıştı.

İl Başkanlığı için şu anda il başkanlığını vekaleten yürüten Adnan Bayram ile birlikte Sadi Binboğa, Hacı Ahmet Çetingök, Osman Kıbrıslıgil, Hıdır Kaya, İrfan İlker Şanlı, Necati Okur, İmam Hüseyin Çelik, Alpaslan Karaca, Muzaffer Çuhadar, Mesut Tokur, Hanifi Zaimoğlu, Yusuf Mingan, Cihat Yılmaz, Mehmet Altun, Yusuf Çenet, Orhan Ersoy ve Ünal Dinler aday olmuştu

Temayül yoklamasına katılan adaylardan Adnan Bayram, Sadi Binboğa, Alpaslan Karaca ve Hanifi Zaimoğlu dün Ankara’ya AK Parti Genel Merkezine davet edildi.

Genel Merkezde yapılan değerlendirmelerin ardından adaylar bugün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın huzuruna çıkacak. Erdoğan’ın, AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı için bu 4 isimden birine görev vermesi bekleniyor.

Muhabir: Ali Cihangir