Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, şehit Piyade Uzman Çavuş Mehmet Ulusoy’un Ailesini Kadirli İlçesindeki evlerinde ziyaret etti. 
Ulusoy, Hakkâri İli Çukurca İlçesi Büyükana Tepe mevkisinde bölücü terör örgütü mensuplarının önceden döşediği EYP'nin patlaması sonucu 20.10.2011 tarihinde şehit düşmüştü.
Ziyarette Kadirli Kaymakamı Yakup Güney, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Cahit Özçelik de yer aldı. 
Ziyaret sırasında Kur’an-ı Kerim okundu ve Şehitler için dua edildi.
Şehit ailesinin hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Şehidin ailesine üzerinde şehit fotoğrafının yer aldığı “Vatan Size Minnettardır” yazılı tablo ile Kur'an-ı Kerim ve Bayrak takdim etti. 
Ziyareti sırasında Şehit Babası Zübeyir Ulusoy’un doğum gününü kutlayan Vali Yılmaz, “Ziyaretimiz Şehidimizin Babasının doğum gününe denk geldi, bu nedenle kendisine böyle güzel bir sürpriz yapmak istedik. Zübeyir Ağabeyimize hayırlı, sağlıklı, mutlu nice güzel yıllar diliyoruz. Kendisine misafir olmaktan çok mutlu olduk, bizi çok iyi karşıladı. Şehidimizin Allah mekânını cennet etsin. Şehitlerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Asla onları unutmayacağız, unutturmayacağız. Çünkü biz bu cennet vatanda, Şehitlerimizin sayesinde, huzur içinde, güven içinde yaşıyoruz. Bu vesile ile bütün Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, mekânları cennet olsun” dedi.

OSMANİYE OSB'DE TOSYALI'YA 135 İSTİHDAM SAĞLANACAK OSMANİYE OSB'DE TOSYALI'YA 135 İSTİHDAM SAĞLANACAK

448961161 878537994315117 3167672765105923573 NZiyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Zübeyir Ulusoy ise “Sayın Valimize teşekkür ediyoruz, Allah’ım razı olsun. Ben doğum günümü unutmuştum ama kendileri unutmamışlar, Rabbim razı olsun” dedi. 
Şehit Ailesi de Vali Dr. Erdinç Yılmaz'a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN