Osmaniye Zafer Partisi İl Başkanı Arınç Ulaştır, son yapılan elektrik zammının bir rakamsal artışın ötesinde olduğunu belirtti.

Ulaştır, yaptığı açıklamada, 2025 yılının henüz başında yapılan yüzde 38'lik zammın üzerinden sadece birkaç ay geçmişken şimdi de konut elektrik fiyatlarına yüzde 25 zam yapılmasının kabul edilemez olduğunu kaydetti.

Bu artışın her alanı etki edecek bir zam olduğunu hatırlatan Ulaştır, “Mutfağında tenceresi kaynamayan annenin, çocuğuna harçlık veremeyen babanın, dükkânının ışığını açmaya korkan esnafın, emekli maaşı yetmeyen yaşlımızın, geleceğe umutla bakamayan gençliğimizin çektiği çilenin katmerlenmesidir. Bir kilo peynirin, bir litre yağın, bir çuval kömürün kaç lira olduğunu bilmeyen bir iktidarın bu millete verecek hiçbir şeyi kalmamıştır. Hükümet, "yeni ekonomi modeli" adı altında uyguladığı plansız politikalarla Türk milletini enerji fakiri haline getirmiştir. Elektrik gibi en temel yaşam hakkı, lüks bir tüketim kalemine dönüşmüştür. Bu, sadece bir ekonomik kriz değil; aynı zamanda bir devlet yönetimi krizidir” ifadelerini kullandı.

OSMANİYESPOR FK.:0  –  ÇANKAYA SK.: 0  (İLK YARI) OSMANİYESPOR FK.:0 – ÇANKAYA SK.: 0 (İLK YARI)

Ulaştır, Zafer partililer olarak susmayacaklarını vurguladı.

Bu zamların halk düşmanlığı olduğuna dikkat çeken Ulaştır, şöyle devam etti:
“Bu zamlar milletin sabrını sınamaktır. Enerji fiyatlarına yapılan bu fahiş artışlar, ekonomik yıkımın faturasını milletin sırtına yükleme çabasından başka bir şey değildir. Türk milleti bu adaletsizliğe, bu duyarsızlığa, bu halktan kopuk yönetime mahkûm değildir. Biz Zafer Partisi olarak, milletin hakkını savunmaya, yoksulun sesini duyurmaya, haram düzeninin karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz. Millet susar ama unutmaz! Bu millet, yapılan her zulmün hesabını sandıkta soracaktır.”

Kaynak: Haber Merkezi