Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlik, Kuran kursu öğrencisi İbrahim Atalay'ın okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Yarışmaya, Toprakkale Müftülüğü'ne bağlı 19 kurstan toplam 57 öğrenci katıldı. Öğrenciler, dini bilgilerini sergilemek için kıyasıya yarıştı. Yarışma, hem katılımcılar hem de izleyiciler için büyük bir heyecan kaynağı oldu.

Dereceye Giren Kurslar Açıklandı

Yarışma sonunda, Kışla Yatılı Kuran Kursu birincilik elde etti. Büyüktüysüz Kız Kuran Kursu ikinci olurken, Çamlıkevler Kız Kuran Kursu ve Merkez Kız Kuran Kursu üçüncülüğü paylaştı. Dereceye giren kurslar, başarılarıyla dikkat çekti.

OSMANİYE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN PROSTAT KANSERİ UYARISI! OSMANİYE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN PROSTAT KANSERİ UYARISI!

Müftülükten Tebrik ve Teşekkür Mesajı

Yarışmanın ardından Toprakkale İlçe Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, tüm öğrenciler tebrik edilerek, "Dini bilgiler öğretimi konusunda emek sarf eden tüm hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Rabbim tüm gençlerimizi hayatı boyunca dini mübini İslama hizmetkâr eylesin," ifadelerine yer verildi.

Toprakkale’de düzenlenen bu yarışma, gençlerin dini bilgi ve becerilerini geliştirmelerine önemli bir katkı sağlarken, katılımcıların gösterdiği performans da büyük beğeni topladı.

Kaynak: TOPRAKKALE MÜFTÜLÜĞÜ