Osmaniye’de gazetecilerin kentteki siyasi gündemi konuştukları "Sıcak Gündem" Programı büyük ilgi gördü.
Gazeteciler Ümit Kahraman, Bekir Burak Canbolat ve Murat Deniz Demirci’nin yorumlarıyla yapılan "Sıcak Gündem" kentteki siyasi olayları ele alarak izleyicilerle buluştu.
İkinci bölümü gerçekleşen program canlı yayınla Radyo 80, Gündem 80, Kınık Gazetesi ve Sabır Gazetesi facebook hesapları üzerinden Perşembe günleri saat 19:00'da gerçekleşiyor.
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Osmaniye'deki siyasi hareketliliğin masaya yatırıldığı programda, Osmaniye, ilçeler ve beldelerindeki adaylar ile aday adaylarının seçim öncesi çalışmaları detaylı bir şekilde ele alınıyor.
"Sıcak Gündem" programı, Osmaniye Halkı ve siyasetle ilgilenen kesim tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor.
Takipçilerin yorumlarıyla renk kattığı programı siyasilerinde yakından takip ettiği, bazı aday ve aday adaylarının da izleyerek mesaj attığı görüldü.
Program, şehirdeki siyasi nabzı tutarak yerel seçimlere dair önemli bilgiler ve değerlendirmeler sunuyor.
İzleyiciler, Perşembe akşamları saat 19:00'da gerçekleşen canlı yayında, Osmaniye'deki siyasi gelişmeler hakkında bilgi sahibi olma fırsatı buluyorlar.

"Verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" "Verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz"

Haber: Ümit KAHRIMAN

Editör: Haber Merkezi