Osmaniye Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) bağlı Kadın Aile Çocuk Engelli Platformu (KAÇEP) İl Başkanı Dr.Sultan Züleyha Özdemir, İl Başkanı Yusuf Çomu tarafından görevden alındı. Karar, partililer arasında büyük tepki çekti.
31 Mart mahalli idareler seçimi sürecinde ekibi ile yaptığı başarılı çalışmalar ile dikkat çeken ve Belediye Başkanı İbrahim Çeet’in seçim kazanmasında büyük pay sahibi olan KAÇEP Başkanı Sultan Züleyha Özdemir’in görevden alınması, kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı.
MHP İl Başkanı Yusuf Çomu tarafından görevden alındığı açıklanan Özdemir’in “İl Başkanı Çomu’nun gördüğü lüzum üzerine” bu görevden alındığı belirtilirken detaylı bilgi verilmedi.
Bu arada, İl Başkanı Çomu’nun KAÇEP Başkanı Sultan Züleyha Özdemir’e Belediye Başkanı İbrahim Çenet’in seçimi kazandığı süreçte başarısız olduğunu ve istifasını istediği iddia ediliyor. 
SORU:
MHP İl Başkanlığına bağlı KAÇEP başarısız ise İl Başkanı Yusuf Çomu da başarısız değilmidir? Çomu da istifa edecek mi? 
Çomu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Özdemir’i seçim sürecinde kendisinin göreve getirdiğini hatırlattı.
KAÇEP İl Başkanı Sultan Züleyha Özdemir’i karşılıklı görüşerek, gördüğü lüzum üzerine görevden aldığını açıklayan Çomu, “Milliyetçi Hareket Partisi Osmaniye İl Başkanı olarak il Başkanlığına bağlı KAÇEP (Kadın Aile Çocuk Engelli Platformu) başkanı olarak seçim döneminde bir bayrak değişimi ile görev verdiğim sayın Sultan Züleyha Özdemir ile karşılıklı görüşerek KAÇEP görevi teşkilat başkanı olarak gördüğüm lüzum üzere sonlandırılmıştır. Kendilerine verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.
Görevden alınan Sultan Züleyha Özdemir’in de konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor. 

ÇARESİZKEN, MİKROKREDİ İLE İŞYERİ KURDU ÇARESİZKEN, MİKROKREDİ İLE İŞYERİ KURDU

Haber Merkezi 

   
 
 

Kaynak: Haber Merkezi