OSMANİYE'DE OPERASYONLA YAKALANAN 8 ŞÜPHELİNİN 4'Ü TUTUKLANDI OSMANİYE'DE OPERASYONLA YAKALANAN 8 ŞÜPHELİNİN 4'Ü TUTUKLANDI

Osmaniyespor Taraftarlar Derneği, TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Osmaniyespor FK'ya moral desteği için antrenmanını ziyaret etti. 
Ziyaret sırasında tatlı ikramında bulunan taraftarlar, takıma olan inançlarını dile getirirken, yeni sezonda başarı dileklerini iletti.
Ziyaretin ardından konuşan Osmaniyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Esen, sarı-yeşilli renklere olan sevgilerinin karşılıksız olduğunu vurguladı. 
Esen, "Takımımıza olan güvenimiz tam. Yeni sezonda şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceğimize inanıyoruz. Taraftarlarımız bu sezon büyük bir heyecanla takımlarını desteklemeye devam edecek ve şampiyonluk beklentisiyle tribünleri dolduracak" dedi.
Esen, Osmaniyespor FK'nın bu sezon ligde iddialı bir duruş sergileyeceğine olan inancını ifade ederek, teknik ekip ve futbolculara başarılar dileyerek dernek olarak her zaman takımın yanında olacaklarını ve gereken her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti.

Whatsapp Görsel 2024 08 28 Saat 20.10.51 0891D7FeOsmaniyespor FK Başkanı Bülent Çenet de yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. 
Çenet, "Taraftarımızın desteği bizim için çok değerli. Onların bu samimi ve içten yaklaşımı, bizlere daha büyük bir motivasyon kaynağı oluyor. Bu sezon hep birlikte el ele vererek, Osmaniyespor'u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışacağız" şeklinde konuştu.
Çenet, yeni sezona hazırlıklarını sürdürürken taraftarın bu tür moral ziyaretlerinin önemli olduğunu kaydetti. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN