36 farklı ülkeden gelen F klavye uzmanları arasında birinci olan Çiller, bir kez daha Dünya Şampiyonu olarak ülkemizi ve Osmaniye'yi gururlandırdı.

OSMANİYESPOR FK KAPTANI ERDİ BAKIRCI, "GALİBİYETE İNANIYORUZ" OSMANİYESPOR FK KAPTANI ERDİ BAKIRCI, "GALİBİYETE İNANIYORUZ"

2022'de de Şampiyondu

Erdi Çiller, 2022 yılında 53. Intersteno Kongre ve Dünya Bilgisayar Klavye Şampiyonasında 24 farklı ülke arasında birincilik elde etmişti. Bu yıl da başarısını tekrarlayarak, klavye dünyasının en iyisi olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Katowice'deki Büyük Zafer

Geçtiğimiz günlerde Polonya’nın Katowice şehrinde gerçekleştirilen yarışmada, dünyanın dört bir yanından gelen F klavye uzmanları kıyasıya mücadele etti. Erdi Çiller, üstün performansı ve hızıyla tüm rakiplerini geride bırakarak zirveye çıktı. Çiller’in bu başarısı, Türkiye’nin klavye kullanımındaki yetkinliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Osmaniye'nin Gururu

Erdi Çiller'in elde ettiği bu büyük başarı, Osmaniye’de büyük sevinç ve gururla karşılandı. Şampiyonun başarısı, sadece kendisi için değil, tüm Türkiye için büyük bir övünç kaynağı oldu. Osmaniye halkı, Çiller’in başarısını kutlamak için çeşitli etkinlikler düzenlemeye hazırlanıyor.

Editör: Bekir Burak CANBOLAT