Osmaniye Devlet Hastanesi ek hizmet binasında yapılan bakım ve tadilatın ardından prefabrik yapılarda hizmet içi eğitim e başlandı.

OSMANİYE'DE DÜNYA MİMARLIK GÜNÜ KUTLANDI OSMANİYE'DE DÜNYA MİMARLIK GÜNÜ KUTLANDI

Eğitim Merkezi ve Eğitimin ilk günü açılışına İl Sağlık Müdürü Dr.Fevzi Yavuzyılmaz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz.Dr.Ersin Peker, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Emine Altınsoy, Uzman Esra Bozduğan Müdürlüğümüz eğitimcileri ve kursiyerler katıldı.

Sağlık Hizmet Içi EğitimEğitim merkezi açılışına katılan İl Sağlık Müdürü yeni eğitim merkezinin hayırlı uğurlu olmasını, konforlu bir alanda alınacak eğitimlerin daha verimli olacağına inandığını, özellikle üreme sağlığı konusunda vatandaşlarımızda sağlıklı bilinç oluşturulmasının çok önemli olduğu söyledi.

Yavuzyılmaz, Sağlık Bakanlığı olarak Normal Doğum Eylem Planı ile Anne ile Bebek Sağlığını En üst Düzeyde Tutmayı amaçladığını bu sebeple sağlık personeline büyük iş düştüğünü dile getirdi.

Eğitim Merkezinin ilk eğitimi; 56.düzenlenen Cinsel Sağlık Üreme Sağlığı Eğitimi 15 sağlık personelinin katılımı ile 15 iş günü süreceği kaydedildi.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN