JASAT timlerinin yaptığı çalışmalarla 31 yıl 8 ay hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı JASAT timlerinin yaptığı çalışmalarla 31 yıl 8 ay hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı

Osmaniye’de 2022 yılında yapımına başlanan Erkek Öğrenci Yurdu projesinde önemli bir aşama daha geride bırakıldı. 
Fakıuşağı Mahallesi'nde inşa edilen ve 1250 öğrenci kapasitesine sahip olacak yurt binasının kaba inşaatı tamamlandı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün yakından her aşamasını takip ettiği yurt binasının şimdilerde ince işçilik çalışmalarına başlandı. Devasa yapısıyla dikkat çeken bu yurt, bölgedeki büyük bir ihtiyacı karşılamak üzere tasarlandı.
Dev Proje Hızla Yükseliyor
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ihale edilen bu proje, yüklenici firma tarafından büyük bir hızla ilerletiliyor. Yurt binasının 2025 yılının ilk yarısında tamamlanması hedefleniyor. Hem mimarisi hem de kapasitesi ile göz dolduran bu yurt, tamamlandığında Osmaniye’deki öğrencilere modern ve konforlu bir barınma imkânı sunacak.

Whatsapp Görsel 2024 07 30 Saat 06.05.19 8251E21B-1Osmaniye’deki öğrenci yurdu ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak olan bu projede, hummalı bir çalışma sürdürülüyor. Kaba inşaatın tamamlanmasının ardından başlayan ince detay işlerinin yapımı da son hızla devam ediyor. Projenin zamanında ve eksiksiz bir şekilde tamamlanması için tüm ekipler yoğun bir mesai harcıyor.
Fakıuşağı Mahallesi'nde yükselen yurt binası, büyüklüğü ve modern tasarımı ile görenlerin dikkatini çekiyor. İnşaat alanında çalışan ekipler, projenin her aşamasını titizlikle yürütüyor. Yurdun tamamlanmasıyla birlikte Osmaniye’deki öğrenciler, modern bir yurt ortamında barınma imkânına kavuşacaklar.
 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN