Osmaniye Valisi Dr.Erdinç Yılmaz, Şehitler Diyarı Yiğit Osmaniye'de hizmete devam edecek olmanın büyük bir heyecanı ve mutluluğu içerisinde olduğunu belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile 
16 ilin valisi değiştirildi, 12 ilin valisi "vali-mülkiye başmüfettişliği" görevine getirildi.
Osmaniye Valisi Dr.Erdinç Yılmaz’ın adı kararnamede yer almadı ve yerini koruyarak görevine devam etti.
Vali Yılmaz, X hesabında yaptığı ilk açıklamada, duygularını “Sana sevdam çok büyük Osmaniyem” ifadeleriyle paylaştı.

I M G 20221028 131833Şehitler Diyarı Yiğit Osmaniye'ye, hizmete devam edecek olmanın büyük bir heyecanı ve mutluluğu içinde olduğunu ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:
“Görev yaptığım süreçte pandemilerin en korkunçlarından birini, yangınlar, fırtına ve asırların en büyük kara depremi yaşadık. Yiğit Osmaniye'min asil insanlarının büyük bir dayanışması ile birlikte aştık. Şunu sana çok açık yüreklilikle ifade etmek isterim ki; SANA SEVDAM ÇOK BÜYÜK OSMANİYE'M. Hep çok çalışacağım. Osmaniye'mize Vali olarak atamamızı yapan, devam etmemizi sağlayan Kıymetli Büyüklerime sonsuz şükran duyguları içinde minnettarım. Allah'ım mahcup etmesin. Bana duasını eksik etmeyen, hep sevgisini, desteğini gösteren Yiğit Osmaniye'm, sana hep layık olmaya çalışacağım” 
Vali Yılmaz’ın görevine devam edecek olmasına yönelik paylaşımına binlerce sosyal medya kullanıcısı memnuniyetlerini dile getiren yorum yaptı. 

OSMANİYE VALİSİ YILMAZ, GAZİ ZİYARETLERİNDE BULUNDU OSMANİYE VALİSİ YILMAZ, GAZİ ZİYARETLERİNDE BULUNDU


 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN