OSMANİYE'DE FARKINDALIK ÇAĞRISI, "İLK YARDIM HAYAT KURTARIR" OSMANİYE'DE FARKINDALIK ÇAĞRISI, "İLK YARDIM HAYAT KURTARIR"

Osmaniye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sait Çenet, Meclis Başkanı Nuh Türk ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hamza Bağrıaçık, Aydın Ticaret Borsasını ziyaret etti. 
Ziyaret kapsamında, iki borsanın mevcut faaliyetleri ve projeleri üzerine istişarelerde bulunuldu. 
Görüşmelerde, borsalar arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve ortak projelerin hayata geçirilmesi konuları ele alındı.
Ardından, Aydın Ticaret Borsası’nın iştiraki olan AYTB Laboratuvar Hizmetleri A.Ş.'ye teknik gezi düzenlenerek laboratuvarın çalışmaları hakkında detaylı bilgi edinildi. 
AYTB'nin gıda analizleri ve laboratuvar hizmetleri konusundaki ileri teknolojileri, anahtar teslim laboratuvar kurulumu ve danışmanlık hizmetleri hakkında Osmaniye Ticaret Borsası heyetini bilgilendirildi. 
Ticaret Borsa’sı Başkanı Sait Çenet, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A.Bahri Erdel ve Aydın Ticaret Borsası heyetine misafir perverliklerinden ve aktarmış oldukları bilgilerden dolayı teşekkür etti.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN