OSMANİYE'DE ÜZÜM BAĞLARI HİBELERLE BÜYÜYOR OSMANİYE'DE ÜZÜM BAĞLARI HİBELERLE BÜYÜYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Eski Bakanı TBMM İnsan Hakları Komisyon Başkanı Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, 15 Temmuz 2016’da demokrasiyi, anayasayı, birlik ve beraberliği hedef alan FETÖ'nün hain darbe girişiminin Türk milletinin derin irfanı ve cesaretiyle bertaraf edildiği gün olduğunu belirtti.
Derya Yanık, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Aziz milletin, karanlık bir geceyi tarihin en aydınlık günlerinden birine dönüştürüp destan yazdığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 8. yıl dönümü olduğunu haturlattı.
Bugünün kahramanlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokaklara çıkarak meydanları hainlere dar eden aziz Türk Milleti olduğunu ifade eden Derya Yanık, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“15 Temmuz da aziz milletimiz, bağımsızlık ve özgürlük iradesini tüm dünyaya göstererek şanlı ve tertemiz tarihine bir destan daha eklemiş, gelecek nesillere iftihar edecekleri bir zaferi armağan etmiştir. Ülkemiz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bağımsız ve etkin dış politikası, devrim niteliğindeki kalkınma hamleleri ile gerek dünyada gerek bulunduğu bölgede büyük bir güç haline gelmiştir. İstiklal ve istikbalimizi tehdit eden her şer odağı ve terör örgütü, 15 Temmuz'da olduğu gibi yerle yeksan olacaktır. Güçlenen demokrasisi, temel hak ve hürriyetlerde aldığı muazzam mesafe ile devlet ve millet çatışmasının yerini birlik ve beraberlik ruhu almıştır. Birlik ve beraberliğimizi, anayasamızı, milletimizin iradesini canları pahasına koruyan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, kahraman gazilerimize hayırlı güzel bir ömür diliyorum."

Muhabir: Ümit KAHRIMAN