Başkan Zeydan Karalar, Kadirli Belediyesini ziyaret etti Başkan Zeydan Karalar, Kadirli Belediyesini ziyaret etti

Osmaniye Adnan Menderes Mahallesinin kadın muhtar adayı Meryem Akıncı Dalmış, mahalle sakinlerinin ilgi ve sevgisinden oldukça memnun olduğunu söyledi.
Mahallesinde cadde cadde, sokak sokak vatandaşlarla buluşan muhtar adayı Dalmış, kentin en büyük mahallelerinden Adnan Menderes Mahallesini, seçildiğinde daha da yaşanabilir modern bir mahalleye kavuşturacağını anlattı.
Muhtar adayı Dalmış, 5 bini aşkın nüfusu olan mahalleye kadın eli değmesi gerektiğini, mahalle sakinlerinin ihtiyaç ve beklentilerine yönelik hizmetler yapmak, depremin yaralarını sarmak için yol çıktığını aktardı.
Adnan Menderes Mahallesini, mahalle sakinlerinin isteği doğrultusunda hizmet etmek istediğini ifade eden Dalmış, vatandaşların özelikle yol, temizlik, taziye evi, oyun parkı gibi acil yapılmasını beklediği talepleri olduğuna dikkat çekti.
Mahallesinin kadın adayı olarak her vatandaştan destek aldığını ifade eden muhtar adayı Dalmış, “Mahallemizde her fırsatta kadınlarımızla bir araya geliyoruz. Onların sıkıntılarını ve taleplerini dinliyorum. Neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. İnşallah muhtar seçildiğimde mahalle sakinleriyle hep birlikte mahallemizi çiçek gibi yapacağız” diye konuştu.
Muhtar Adayı Meryem Akıncı Dalmış, mahalledeki kadınların ve genel olarak toplumun karşılaştığı zorluklara dikkat çekerek, bu zorlukların üstesinden gelmek için somut adımlar atmayı hedeflediğini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi