• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.265 %1.57
24°

Karaçay Haberleri

karaçay haberleri ve güncel karaçay gelişmeleri, karaçay ile ilgili tüm video, karaçay fotoğrafları ve karaçay haberleri Akdeniz Gazetesi sitemizde


Osmaniye

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Karaçay Deresi Islahı çalışmalarının yıl sonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiğini belirtti.

Osmaniye

Osmaniye AK Parti Milletvekili Seydi Gülsoy, Torakkale ilçesi ziyaretleri kapsamında Karaçay ıslah çalışmalarını yerinde inceledi.

Osmaniye

Osmaniye, 2024 Hareketlilik Yılı kapsamında Doğapark Karaçay Bisiklet ve Yürüyüş Yolu'nda düzenlenen Gençlik ve Spor Festivali'ne büyük bir coşkuyla ev...

Çevre

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezinin gönüllüleri, Karaçay mesire alanında çevre temizliği etkinliği düzenledi. Gençler, ne istedi? Çevre...

Akdeniz Özel

Osmaniye Belediyesi tarafından vatandaşlara kuyu suyu içirmek yerine Karaçay ve Arslantaş Baraj kaynağından içme suyu getirilmesi için proje çalışması başlatıldı.

Osmaniye

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde, Belediye ve DSİ işbirliğinde devam eden Karaçay ıslah ve kanalizasyon çalışmalarını yerinde incelendi.

Akdeniz Özel

Osmaniye'nin incisi Karaçay Vadisi, doğaseverlerin ve macera tutkunlarının gözdesi olarak dikkat çekiyor.

Osmaniye

Osmaniye Belediyesi tarafından Karaçay köprüsü ile Karacalar Köprüsü arasında yapılan Doğa Park Bisiklet ve Yürüyüş Yolu, halkın ilgisini çekmeye devam...

Osmaniye

Osmaniye'de devrilen ağacın altında kalarak ağır yaralanan biri çocuk 2 kişi, hastaneye kaldırıldı.

Osmaniye

Osmaniye'de bir haftada iki kişinin boğulduğu Karaçay deresinde, olayın yaşandığı yerde kalıcı önlem alınmaması tepkilere sebep oluyor.

Osmaniye

Osmaniye'de, sıcak hava ve nem vatandaşları bunaltıyor. Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar ise Karaçay Şelalesi'nde serinlemeye çalıştı.

Asayiş

Osmaniye’de Karaçay mesire alanı bölgesindeki baraj setinde serinlemek için suya giren bir kişi boğularak can verdi.