• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.100 %0.49
  • ETHERIUM 2.410 %-1.04
24°

Asfalt Haberleri

asfalt haberleri ve güncel asfalt gelişmeleri, asfalt ile ilgili tüm video, asfalt fotoğrafları ve asfalt haberleri Akdeniz Gazetesi sitemizde


Mersin

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mezitli’deki Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde yol genişletme ve asfaltlama çalışması yapıyor.

Osmaniye

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, yapımı devam eden Aslaniye-Dervişiye-Tehçi-Şekerdere Köyleri Grup Yolu çalışmalarında inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Osmaniye

Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, Karacaören Mahallesi Paşa Sokak'ta asfalt serim çalışmalarının başladığını duyurdu.

Osmaniye

Osmaniye’nin Kadrili İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, saatte 120 ton sıcak asfalt üretimi kapasiteli tesisin hizmete girdiğini belirtti.

Osmaniye

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Kadirli Topraktepe-Aşağıbozkuyu-Yukarıbozkuyu-Köyyeri köyü ve Gökçedam köyleri grup yolu kapsamında yapılan Kadirli ve Gökçedam Köyü arasında...

Osmaniye

Osmaniye Kadirli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çelik asfalt çalışmalarına ara verilmeden devam ediyor.

Osmaniye

Osmaniye Belediyesi, şehir genelinde sürdürdüğü asfalt yol çalışmalarını hızlandırarak devam ettiriyor. Bu kapsamda, Atatürk Caddesi'nin 6. etap zemin iyileştirme çalışmaları...

Osmaniye

Kadirli Belediyesi tarafından Cemalpaşa Mahallesi’nde yoğun olarak kullanılan yollarda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Osmaniye

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Cevdetiye’de yapımı tamamlanan asfalt plentinde tesisinde günlük 1600 ton asfalt üretildiğini belirtti.