OSMANİYE'DE ÖĞRENCİLERDEN CAMİ ZİYARETLERİ OSMANİYE'DE ÖĞRENCİLERDEN CAMİ ZİYARETLERİ

Kadirli Belediyesi tarafından Cemalpaşa Mahallesi’nde yoğun olarak kullanılan Akdeniz Evleri yanındaki yol çalışmasının tamamlandığında tek yön olarak kullanılacağı ögrenildi.
Kadirli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Cemalpaşa Mahallesi’nde sürücülerin yoğun olarak kullandığı ve trafik kazalarının da yaşandığı bölgede genişletme, çakılama ve çevre düzenlemesinin tamamlanması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, yolun trafiğe açıldığında tek yön olarak kullanılacağı öğrenildi.

450227670 7735875849781211 3213423677812545067 NAsfaltlama çalışmalarının kısa sürede başlayacağı yolda trafik kazalarının önüne geçmek için yolun tek yön olarak hizmet vereceği ve trafik akışının rahatlatacak bu çalışmanın tamamlanması ile hizmete gireceği öğrenildi
Cemal Paşa Mahallesinde bir çok sürücünün kullandığı ve sıkça kazaların meydana geldiği yolumuzu genişletip kentimize yakışanı yapıyoruz diyerek “Özellikle sürücülerimiz tarafından yoğun olarak kullanılan bölgede yol çalışması yapıldı. Meydana gelebilecek trafik kazalarına karşı yolu genişlettik. Ayrıca trafiğe açılan yeni yol tek yön olarak kullanılacak. Ekiplerimizin emeğine sağlık. Hayırlı olsun.” dedi.

Editör: Ümit Kahrıman