OSMANİYE'DE ANIZ YANGINI ZEYTİN BAHÇESİNE SIÇRADI OSMANİYE'DE ANIZ YANGINI ZEYTİN BAHÇESİNE SIÇRADI

Osmaniye'nin Sumbas ilçesine bağlı Kızılömerli köyünde yaşayan Murat Yonca’ya ait 120 koyun, Aşağı Mahallesi merasında otlarken kayboldu. 
Sabah saatlerinde hayvanlarını yerinde bulamayan Yonca, durumu hemen jandarmaya bildirdi.
Kayıp koyunların bulunması için köylüler seferber olurken, olayla ilgili geniş çaplı bir arama çalışması başlatıldı. Koyunların nerede olduğuna dair henüz bir bilgiye ulaşılamadı.
Murat Yonca, koyunlarını gören veya yerlerini bilen kişilerin 112 Jandarma’ya veya 05307842371 numaralı telefondan kendisiyle irtibata geçmelerini isteyerek, "Bu koyunlar, geçim kaynağımız ve ailemizin ekonomik geleceği için büyük önem taşıyor. Yardım edebilecek herkese minnettar olacağız" dedi.
Jandarma ekipleri ise çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek ve köy halkının ifadelerini alarak koyunların izini sürmeye çalışıyor. Yetkililer, vatandaşları dikkatli olmaları ve şüpheli bir durumla karşılaştıklarında derhal yetkililere haber vermeleri konusunda uyardı.
Köy halkı, birlik olup kaybolan koyunların bulunması için yoğun çaba sarf ederken, olayın bir an önce çözüme kavuşması bekleniyor. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN