Osmaniye Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Merkezi (OBEM) tarafından Osmaniye Belediyesi Kent Müzesi bahçesinde yılsonu sergisi açıldı.
Osmaniye Belediyesi ve Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde kadınların meslek edinmesi ve ev ekonomilerine katkı sağlamaları amaçlı hizmet veren OBEM’in kursiyerleri tarafından üretilen eserler bir arada topladı.

Obem Yılsonu Sergisi (8)
Osmaniye Belediyesi Kent Müzesi bahçesinde açılan sergide el emeği göz nuru ürünler stantlarda yerini alarak vatandaşların beğenisine sunuldu. 
OBEM yılsonu sergi açılışını Belediye Başkan Vekili Ahmet Hayva, Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Uyar, MHP Merkez İlçe Başkanı Bilal Çenet, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, OBEM usta öğreticileri ve kursiyerler birlikte yaptılar.

Obem Yılsonu Sergisi (16)Açılış konuşmasını yapan Osmaniye Belediye Başkan Vekili Ahmet Hayva; “Toplumun temel yapı taşı kadınlarımızın yıl boyunca ürettiği el emeği göz nuru ürünlerin sergilediği yılsonu sergimizi açtık. Hizmet üreten bir belediyecilik anlayışıyla ev ekonomisine katkı sunmak ve meslek edinmek üzere kurs merkezimizde öğretim görerek üreten kadınlarımızın her zaman destekçileri olduğumuzu belirtiyor, katkı ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
OBEM kurslarında öğretim gören kursiyerler ve usta öğreticiler OBEM kurslarında oldukları için memnuniyet duyduklarını ve kurs boyunca verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı İbrahim Çenet’e teşekkür ettiler.
Açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri tüm stantları gezerek ürünler hakkında bilgi aldılar. 

Kaynak: Haber Merkezi