Sabah saatlerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, ilçenin gelişimi için önemli bir adım olan yeni bir yolun trafiğe açıldığını müjdeledi.

“Esnaflarımıza Hayırlı ve Bereketli Kazançlar Diliyorum”

Ziyaretleri sırasında esnafla bir araya gelen Başkan İba, “Kıymetli hemşehrilerim; Ya Allah Ya Bismillah diyerek esnaf ziyaretlerimizle yeni haftaya başlıyoruz. Esnaflarımıza bereketli ve hayırlı kazançlar diliyorum,” dedi. İba, esnafın taleplerini dinleyerek, sorunlarının çözümü için gerekli adımların atılacağını belirtti.

Koçlar Caddesi Trafiğe Açıldı

Başkan İba, esnaf ziyaretleri sırasında ilçedeki önemli bir gelişmeyi de duyurdu. “Geçen hafta başladığımız Koçlar Caddesi'ndeki yol çalışmamız tamamlanmış, trafiğe açılmıştır. Memleketimize hayırlı olsun. Söz verdiğimiz gibi; durmak yok, yola devam,” ifadelerini kullanan İba, ilçenin altyapı çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.

OSMANİYE'NİN ZORKUN YAYLA YOLUNDA YARIM TON CAM VE PLASTİK TOPLADILAR OSMANİYE'NİN ZORKUN YAYLA YOLUNDA YARIM TON CAM VE PLASTİK TOPLADILAR

Yeni açılan Koçlar Caddesi, ilçedeki trafik akışını rahatlatacak ve bölgedeki esnafa da olumlu katkı sağlayacak. Başkan İba, ilçe genelinde benzer çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

Kaynak: DÜZİÇİ BELEDİYESİ