Osmaniye'de Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Erdinç Yılmaz başkanlığında, Valilik Ahmet Cevdet Paşa Salonu'nda düzenlenen toplantı, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü İlhan Duran'ın sunumuyla başladı.

Toplantıda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, bağımlılıkla mücadele konusunda kurul üyelerinin önerilerinin mücadelenin daha etkin yapılmasında fayda sağlayacağını ifade ederek, bu mücadelede emek veren, destek olan herkese teşekkür etti.

Sözlerinin devamında içinde bulunduğumuz pandemi sürecinden söz eden Vali Yılmaz, “Mücadelemizi sürdürmekten ve kurallara uymaktan başka çaremiz yok. Kurallara genel anlamda uyulduğunu düşünüyorum ama az sayıda da olsa uymayanlar var ve bu kişiler virüsü yaymaya yetiyor ne yazık ki. Dolayısıyla herkes sorumluluğunun farkında olmalı. Çevremizde uymayanları mutlaka uyarmalıyız. Kimsenin bu konuda “sana ne” deme hakkı yok çünkü bu hepimizi ilgilendiriyor. Bu mücadeleyi yılmadan, pes etmeden hep birlikte mücadele ederek kazanacağız”dedi.
Toplantı, Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu üyelerinin görüş ve önerileri alınması ile sona erdi.
Toplantıya Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, ilgili kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı. Osmaniye Valiliği

OSMANİYE'DE 08 MAYIS 2024 ÇARŞAMBA GÜNÜ VEFAT EDENLER OSMANİYE'DE 08 MAYIS 2024 ÇARŞAMBA GÜNÜ VEFAT EDENLER

 

Editör: Haber Merkezi