OSMANİYE'DE AĞACA ÇARPAN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI OSMANİYE'DE AĞACA ÇARPAN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen Zorkun Yaylası 28.Çocuk Şenliğine spor müsabakalarıyla startı verildi.
Şenlik Tepesinde futbol ve voleybol müsabakaları ile başlayan Zorkun Çocuk Şenliği 9-10-11 Ağustos’ta çeşitli etkinlik ve final yarışmalarıyla tamamlanacak.
Pazar günü final etkinlikleri ve sanatçı Tuğçe Kandemir konseri ile sona erecek olan şenlik şimdiden renkli görüntülere sahne olmaya başladı.
Çocuk Şenliğinin Spor Koordinatörü Hüseyin Danış, şenliğin spor müsabakalarının startının verildiğini belirtti.

Ekran Görüntüsü 2024 08 07 074050Belediye Başkanı İbrahim Çenet’e teşekkür eden ve takımlara başarı dileyen Danış, şunları kaydetti:
“Bugün futbol müsabakası için sahamızı çizdik. Çocukların ve ailelerin oldukça heyecanlı olduklarını bir kez daha gördüm. Yıllardan beri bu etkinliklere emek veren Ali Ekmek ve Ali Esen ağabeylerime teşekkür ediyorum. Sağ olsun ikisi de yıllardır çocuk şenliklerinde. Hep bizle beraber bu işin başlangıcında sonuna kadar yardımcı oluyorlar. Bizim duayenlerimiz çocuk şenliklerinin olmazsa olmazları. O yüzden huzurunuzda bir kez daha iki dayıma da çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız İbrahim Çenet’e de bir kez daha teşekkür ederiz. Böyle bir imkanı çocuklarımıza sunduğu için. İnşallah burada çocuklar 5 gün boyunca gönüllerince eğlenecekler” dedi.
Konuşmadan sonra futbol ve voleybol müsabakaları başladı. 
 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN