Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde Gaziler günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Kabasakal Parkından Levent Sağmen Sokak, Atatürk Caddesi ve Coşkunlar caddesi güzergahından eski kaymakamlık binasına kadar 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla “Kahramanlarımızla Yürüyoruz” temalı yürüyüşle başladı.

Instagram'dan emsal karar o yaşın altındaki kullanıcıların hesapları gizlenecek Instagram'dan emsal karar o yaşın altındaki kullanıcıların hesapları gizlenecek

460500861 2563049420750047 3687632376504412848 NYürüyüşe ve düzenlenen törene, Kaymakam Erdinç Dolu, Garnizon Komutanı Per. Bnb. Bekir Haznevi, Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, Cumhuriyet Başsavcısı Okan Kurtaran, Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kadirli Şube Başkanı Gazi Erhan Büyükarslan, Siyasi parti İlçe başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yöneticileri, Şehit aileleri ve gaziler ile vatandaşlar katıldı.
Etkinlikte Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı Belediye Başkanlığı ve Türkiye Harp Malülü Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Kadirli Şubesi Çelenklerinin sunumu ve günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.
Protokol daha sonra Dernek binası ziyaret edilerek Gazilerin günü kutlandı.

Editör: Ümit Kahrıman