AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, yıllardır bir türlü çözülemeyen Hacıdağ Fenk Yaylası’nın elektrik sorununun çözüme kavuştuğunu belirtti.
Gülsoy, yaptığı açıklamada, özellikle yaz aylarında nüfusunda büyük artış yaşanan Hacıdağ Fenk Yaylasında en büyük sorun olan elektriğin çözüme kavuşturulmasını sağladıklarını kaydetti.

15 Temmuz 2024 hangi gün, idari tatil mi, özel sektöre de geçerli mi? 15 Temmuz 2024 hangi gün, idari tatil mi, özel sektöre de geçerli mi?

Whatsapp Görsel 2024 06 06 Saat 20.50.40 B33DaedfGeçtiğimiz yıl yaylayı ziyaretinde, yayla sakinlerinin elektrik sorunuyla ilgili taleplerini dinlediğini aktaran Gülsoy, şöyle dedi:
“12 Ağustos 2023 tarihinde Hacı Dağı Fenk Yaylası ziyaretimizde yayla sakinlerimiz ile bir araya geldiğimizde kıymetli hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda elektrik sıkıntısı olduğunu söylemişlerdi. Hemşerilerimizin sıkıntılarını çözmek üzere bizde anında yetkili kurumlarımız ile iletişime geçtik ve geldiğimiz noktada sorunu çözdük. Söz verdiğimiz gibi Yaylamızı Haziran başında elektriğe kavuşturduk. Hamdolsun ne söz vermiş isek bugün yerine getirdik” 


 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN