17 Eylül Salı Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak? 17 Eylül Salı Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak?

Evlilik güven, saygı, hoşgörü ve anlaşılmayla inşaa edilir ancak hayatımızda bazen olumsuz durumlar yüzünden evliliği bitme derecesine gelen ilişkiler var. Evliliğin temelini sarsan bir çok neden ortaya çıkabilir güvensizlik, geçimsizlik gibi nedenler bu hali doğurabilir.

Bulunduğumuz ortama göre şekillenen muhabbetlere artık eşler bakımından kısıtlama geliyor. Kelimelere bile dikkat etmek zorunda kalacak seçerek konuşmak zorunda kalabilirsiniz.

EVLİLİĞİNİZDE SAKIN BUNU YAPMAYIN!
Yargıtay Hukuk Genel Kurulu'na göre eşinin dedikodusunu yapmak ve eşleri başkaları ile kıyaslamak boşanma sebebi sayılacak.

Bu durumla karşılaşan bireyler eşinin dedikodusunu ulu orta yerde yaparak iyi veya kötü her anlamda mahkemeye taşındığı takdirde kusurlu sayılacak.

Bazı durumlarda eşler arasında kıyaslama yapılıyor. Eşler birbirlerini başkalarını kıyaslar ve bu olayı yargıya taşıdığı takdirde mahkeme bu durumu göz önünde bulundurarak şikayet edilen eşi kusurlu sayacak.
 

Muhabir: Sedat Kaan ERAT