OSMANİYE'DE ANIZ YANGINI ZEYTİN BAHÇESİNE SIÇRADI OSMANİYE'DE ANIZ YANGINI ZEYTİN BAHÇESİNE SIÇRADI

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, "Yolun Sonu Bayram Olsun" mottosuyla yapılan trafik denetimlerine katıldı. 
Jandarma Uygulama Kontrol Noktasında ve Demirtaş Polis Uygulama Noktasında yapılan trafik denetimlerinde, 12’nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva da yer aldı.
Denetimler sırasında durdurulan araçlardaki sürücüler ve yolcularla bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, vatandaşlara trafik kurallarına uyulması, hız yapılmaması, emniyet kemeri takılmasının önemini hatırlatarak bilgilendirici broşürler dağıttı. 
Vatandaşların Kurban Bayramını kutlayan Vali Yılmaz, hayırlı ve güvenli yolculuklar diledi. 
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde Bayram geçirebilmeleri için görevleri başında olan güvenlik güçlerimize de teşekkür ederek, Bayramlarını kutladı.
Vali Yılmaz, trafik denetimlerinin ardından yaptığı açıklamada, "Yarın Kurban Bayramına inşallah ulaşmış olacağız. Bütün sürücülerimizden, bütün hemşerilerimizden istirhamımız, mutlaka trafik kurallarına uysunlar, çok hız yapmasınlar, kemerlerini mutlaka taksınlar. Hayatla yarışılmaz diyoruz. Çıkacağımız yolculuğun sonu bayram olsun istiyoruz. Bayramımızı acıya dönüştürmeyelim kıymetli hemşerilerim. Trafik kurallarına azami gayret gösterelim. Sevdiklerinize sağ sağlim ulaşın, sevdikleriniz üzülmesin. Bütün hemşerilerimin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum. Jandarmamız, Emniyetimiz, bütün kurumlarımız kıymetli hemşehrilerimizin huzur içinde bayramlarını kutlayabilmeleri için çalışacağız. İnşallah huzur içinde, mutluluk içinde gönüllerince bir bayram olsun" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi