OSMANİYE'DE DEPREM KONUTLARI YÜKSEK STANDARTLARDA YAPILIYOR OSMANİYE'DE DEPREM KONUTLARI YÜKSEK STANDARTLARDA YAPILIYOR

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, depremde hasar görmesi nedeniyle güçlendirme çalışmaları devam eden Çamlıkevler İlkokulu ve Şehit Çağrı Doğan Ortaokulu binasında incelemelerde bulundu. 
Vali Yılmaz'ın inceleme ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mulla Katık ve Çamlıkevler İlkokulu Müdürü Mustafa Yaşkeçeli de yer aldı.
Vali Dr. Erdinç Yılmaz incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “6 Şubat depreminde zarar gören Çamlıkevler İlkokulumuz ve Ortaokulu’muz orta hasarlıydı. Güçlendirme çalışmaları hızla devam ediyor. İlimiz genelinde şu an güçlendirme çalışmaları devam eden 7 okulumuz var. Bu okullarımızın da güçlendirme çalışmalarını Ağustos ayında tamamlamış olacağız. Bu bölgemizde bu okulumuz önemli. Burada yapılan çalışmaları yerinde gördüm, gerçekten güzel bir çalışma yapılıyor. Bina yenileniyor diyebiliriz, ciddi anlamda bir güçlendirme yapılıyor. Çocuklarımız, güven içinde huzur içinde eğitim öğretim görebilecekleri bir ilkokulumuza ve ortaokulumuza kavuşmuş olacaklar. “dedi.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN