Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Kadirli Şubesi'ni (KAVAK) ziyaret etti. Ziyarette Kadirli Kaymakamı Yakup Güney de yer aldı. Vali Yılmaz, vakıf üyeleriyle yaptığı görüşmelerde, Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Kadirli Şubesi Başkanı Duran İsaoğlu'ndan vakfın yürüttüğü projeler hakkında detaylı bilgi aldı.

Vakfın üyeleriyle sohbet eden Vali Yılmaz, vakfın eğitim ve kültür alanında yürüttüğü çalışmaları yakından inceledi. Ziyaret sırasında yapılan projelerden ve gelecekteki planlardan bahseden Başkan Duran İsaoğlu, özellikle öğrenci bursları ve öğrenci yurdu yapımı gibi konularda yapılan çalışmaların önemine değindi.

Adana'da Lezzet Rüzgarı Esiyor... Adana'da Lezzet Rüzgarı Esiyor...

Vali Yılmaz, ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, "Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfımızı bugün ziyaret ettik. Gayretleri ve yaptıkları hayırlı çalışmalar için kutluyorum. Öğrenci bursları ve öğrenci yurdu yapımı gibi projeler eğitim öğretim hayatımızda çok kıymetli çalışmalardır. Bu tür girişimlerin devam etmesi, gençlerimizin geleceğe daha iyi hazırlanması açısından büyük önem taşımaktadır. Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı'nın bu değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum," dedi.

Muhabir: MERYEM TORİ