MİNİBÜS İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ 2 YARALI MİNİBÜS İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ 2 YARALI

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve 12'nci Komando Tugay Komutanlığı personeli ile bayramlaştı. Ziyaretlerde Vali Yılmaz'ın yanı sıra Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, 27. Dönem Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Vali Yardımcısı Aziz Onur Aydın ve siyasi parti temsilcileri yer aldı.
Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları ilk olarak Polisevinde Emniyet mensuplarımız ile bayramlaştılar. İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali Yılmaz, Emniyet personelinin bayramını kutladı. Güvenlik güçlerimizin, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bayram geçirmeleri için görevleri başında olduğunu ifade eden Vali Yılmaz, fedakâr çalışmalarından dolayı güvenlik güçlerimize teşekkür etti.
Programının devamında İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten ve jandarma personeli tarafından karşılandı. Jandarma personelimizin Bayramını kutlayan Vali Yılmaz, huzur ve mutluluk içinde bir bayram temenni ederek, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bayram geçirmeleri için görevleri başında olan güvenlik güçlerimize teşekkür etti.
Son olarak 12'nci Komando Tugay Komutanlığını ziyaret eden Vali Yılmaz, ziyaretinde 12’nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş tarafından karşılandı. Vali Dr. Erdinç Yılmaz, askerlerimizin bayramını kutlayarak, askerlerimize sağlık ve huzur içinde nice bayramlar temenni etti. Vali Yılmaz Mehmetçiklerimize hitaben yaptığı konuşmada, "Mübarek Kurban Bayramınız kutlu olsun. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Nice güzel bayramlar olsun, bayramınız kutlu olsun" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi