Toprakkale Esnaf Odası Başkanı Bahri Koca ve çiğ köfte işletmecisi Nazmi Örsdemir, Kur'an kursu öğrencilerini sevindirerek bu anlamlı etkinliğe katkı sağladılar.

HAYIRSEVER VATANDAŞLARIN İKRAMLARI YAZ BOYUNCA DEVAM ETTİ

Yaz Kur'an Kursu süresince, Toprakkale'deki hayırsever vatandaşlar çeşitli ikramlarda bulunarak öğrencilere destek oldular.

Toprakkale İlçe Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, "Yapılan tüm hayırları Allah kabul eylesin. Bu değerli katkıları için tüm hayır sahiplerine teşekkür ederiz. Bugün de bilgi yarışmasına katılan öğrencilerimize, Merkez Çarşı Cami ve Göçmenler Cami öğrencilerine çiğ köfte ikramında bulunan Toprakkale Komagene Çiğköfte işletme sahibi Nazmi Örsdemir'e ve katkılarından dolayı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahri Koca'ya çok teşekkür ederiz. Allah hayırlarını kabul eylesin" ifadelerine yer verildi.

Bu tür etkinlikler, hem öğrencilere moral kaynağı oluyor hem de toplumdaki dayanışma ruhunu pekiştiriyor. Hayırseverlerin destekleriyle çocuklar, manevi eğitimlerini alırken aynı zamanda sosyal etkinliklerle de mutlu bir yaz dönemi geçirdiler.

OSMANİYE'DE ÖĞRETMENDEN YÜREKLERE DOKUNAN JEST OSMANİYE'DE ÖĞRETMENDEN YÜREKLERE DOKUNAN JEST

Kaynak: TOPRAKKALE MÜFTÜLÜĞÜ