DİYANET İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISI İŞLİYEN, ŞEHİTLİK CAMİSİNDE İNCELEMEDE BULUNDU DİYANET İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISI İŞLİYEN, ŞEHİTLİK CAMİSİNDE İNCELEMEDE BULUNDU

Minik öğrencilerin heyecanını paylaşan Kaymakam Özer, onlara çeşitli hediyeler takdim ederek başarılı bir eğitim yılı geçirmeleri temennisinde bulundu.

Eğitim ve Öğretime Tam Destek

Kaymakam Özer, ziyaret sırasında öğrencilere hitap ederek, eğitim hayatlarının verimli ve mutlu geçmesi dileklerini iletti. Eğitimin her zaman öncelikleri arasında olduğunu vurgulayan Özer, çocukların gelişimine katkı sağlamanın önemine dikkat çekti. Özer, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimi bizim için her şeyden önemli. Onların iyi bir eğitim alması ve mutlu bir eğitim hayatı geçirmeleri için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

Öğretmenlerle Birlikte Eğitim Kalitesini Artırma Hedefi

Kaymakam Volkan Özer, okul ziyaretinde öğretmenlerle de bir araya gelerek Toprakkale’de eğitimin kalitesini daha da artırmak için yapılacak çalışmaları değerlendirdi. Öğretmenlere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileyen Özer, ilçedeki eğitim faaliyetlerine her türlü desteği vereceklerini belirtti.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT