TBMM'de geçen günlerde çay fiyatı 2 TL'ye çıkartılmıştı. Türk kahvesi 3.50 TL'den 5 TL'ye çıkartılınca milletvekilleri duruma tepki gösterdi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Lokantadaki zamların ardından çay ocaklarında satılan Türk kahvesine de zam geldi. Bir fincan Türk kahvesi 3 buçuk liradan, 5 liraya yükseldi. Milletvekilleri fiyatları görünce tepkiler üst üste geldi.

MECLİS LOKANTASINDA FİYATLAR NASIL?

Akıllı ulaşım ile yolculukta yeni dönem Akıllı ulaşım ile yolculukta yeni dönem

Meclis lokantasında yapılan zamlar sonrasında yemek fiyatlarında ortalama 2,5 ila 4 TL arasında bir artış gözlendi. Güncellenen fiyat listesine göre pilav 10 TL, cacık 5 TL, kayısı kompostosu 11 TL, ve İspir fasulyesi 42 TL olarak belirlendi. Önceki fiyatlar İspir fasulyesi için 38 TL, pilav için 7,5 TL olarak kaydedilmişti.

DAMACANA SU KULLANIMI
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), kendi tasarruf tedbirlerini hazırladı. Tek kullanımlık kağıt ve plastik bardaklar ile pet şişe su uygulamasına son verilmesi amaçlandı. Bu kapsamda personele camdan sürahi ve bardak dağıtımına başlandı. Cam kavanoz üzerine TBMM Başkanı Kurtulmuş'un "hediyemizi sıfır atık hareketine katılmanız ve doğayı koruma bilinciyle kullanmanız dileğiyle" notu yazıldı.
 

Muhabir: Sedat Kaan ERAT