SON DAKİKA! DÜZİÇİ'NDE SİLAHLI KAVGA: 1 YARALI SON DAKİKA! DÜZİÇİ'NDE SİLAHLI KAVGA: 1 YARALI

Ziraat Türkiye kupası 2. tur maçında Osmaniyespor FK. 1- 0 öndeyken karşılaşmanın 117. dakikasında sahadan çekilen Diyarbakırspor A.Ş. kulübünden açıklama yapıldı.

Diyarbekirspor kulübü futbolcuları adına yapılan paylaşımda, sahadan çekilmelerinin sebebi olarak karşılaşmanın hakemi gösterildi.

Diyarbekir Sahadançekildi5Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Ziraat Türkiye Kupası 2. tur Osmaniyespor maçında orta hakem Berkay Erdem ve yardımcılarının takımımıza karşı uyguladıkları adaletsiz baskı sonucu bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Bir hakemin saha içerisinde sporcuya yönelik “LAN” kelimesi kabul edilemez. Bunun yanında lig maçları da dahil olmak üzere Diyarbakırspor’umuza atağa kalkacağı sırasında yardımcı hakemlerin kaldırdığı ofsayt bayrakları ve aldığı yanlış kararlar sahada kurmak istediğimiz oyuna sürekli engel olmaktadır. Doğu takımlarının saha içerisinde hakemler tarafından da bu şekilde baskıya uğraması canımızı son derece yakmaktadır. kamuoyuna saygılarımızla”

OLAY:
Normal süresi 0-0 sona eren maçın 117. dakikasında, Osmaniyespor FK’nın 1-0 önde olduğu sırada, Diyarbekirspor sahadan çekilme kararı almıştı.

Diyarbekirspor takımı ve maç ile ilgili TFF’nin ne karar alacağı ise merakla bekleniyor.  
 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN