OSMANİYE'DE GELECEĞİN GİRİŞİMCİLERİ BU MERKEZDE YETİŞECEK OSMANİYE'DE GELECEĞİN GİRİŞİMCİLERİ BU MERKEZDE YETİŞECEK

Osmaniye Sağlık-Sen Şube Başkanı Muhittin Çenet ve Adana Memur Sen İl başkanı Bekir Nenioğlu TBMM’de Adana Milletvekili Faruk Aytek ve Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy ile bir araya geldi. 

449054918 1894677144303156 7542445876472845116 N
Ziyarette, özellikle sağlık ve sosyal hizmetler çalışanlarının karşılaştıkları zorlukları doğrudan milletvekillerine iletildi.
Sağlık Sen Şube Başkanı Muhittin Çenet, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
“Görüşmelerimizde, sağlık ve Sosyal Hizmetler çalışanlarımızın günlük hayatlarında yaşadıkları sorunları, iş yüklerini ve çalışma koşullarındaki iyileştirme gereksinimlerini detaylı bir şekilde dile getirdik. Aynı zamanda bu sorunların çözümüne yönelik önerilerimizi de milletvekillerimizle paylaştık. Sayın Faruk Aytek ve Sayın Seydi Gülsoy’un samimi yaklaşımı, sorunlarımıza gösterdikleri duyarlılık ve çözüm odaklı yaklaşımları bizleri oldukça memnun etti. Bu nazik ve misafirperver tutumlarından dolayı kendilerine içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ziyaretimiz, sağlık ve Sosyal hizmet çalışanlarımızın sesini duyurmak ve haklarını savunmak adına ne kadar önemli bir misyon üstlendiğimizi bir kez daha ortaya koymuştur. Sağlık-Sen olarak, sağlık çalışanlarımızın haklarını korumak ve geliştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Sağlık ve Sosyal Hizmetler çalışanlarımız, her gün büyük bir özveriyle toplum sağlığı için çalışmakta ve bu çabalarıyla ülkemizin sağlık sisteminin bel kemiğini oluşturmaktadır. Onların emeklerine olan saygımız ve desteğimiz her zaman en üst düzeyde olacaktır”

Muhabir: Ümit KAHRIMAN