Osmaniye Valiliği tarafından “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehidi Polis Memuru Mehmet Karacatilki ve 15 Temmuz Gazileri onuruna yemek düzenlendi. 
Programa Vali Dr. Erdinç Yılmaz, 12’nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş, Belediye Başkan Vekili Mehmet Fatih Özdokur, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Vali Yardımcısı Hakan Yavuz Erdoğan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, programın başında Şehidin Ailesi ve Gaziler ile Ailelerinin hatırlarını sorarak, bir süre sohbet etti. Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan programın devamında Şehitlerimiz için dua edildi.

OSMANİYE'DE 250 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE YARDIMI OSMANİYE'DE 250 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE YARDIMI

450935229 885799106922339 2006974060259856735 NProgramda konuşan Vali Yılmaz, "Hain darbe girişiminin yaşandığı gece kahramanca mücadele veren Şehidimizin Ailesi ve Gazilerimiz aramızda. Hain fetöcüler Devleti ele geçirmek için kapkaranlık bir geceye başlattı Türkiye'mizi ama o gün o kahramanlar, bu millet onlara öyle bir tokat attı, öyle bir zafer kazandı ki apaydınlık bir güneş doğdu. Allah bu Milleti böyle hainlerin tuzaklarından, girişimlerinden her daim korusun. O karanlık başlayan ama memleketimizi aydınlığa çıkaran başta Kahraman Şehitlerimizi ve bugüne kadar bu vatan için, bu bayrak için, bu Devlet için, geleceğimiz için, bu topraklar için canını veren Şehitlerimizi minnetle, şükranla anıyorum. Mekanları cennet, ruhları şad olsun. Ebedi hayata intikal eden Gazilerimizi minnetle, şükranla anıyorum. Allah mekanlarını cennet etsin. Sizler başımızın tacısınız, huzur içinde yaşadığımız bu memleket için en büyük fedakarlığı göstermiş kişilersiniz. Sizlerden Allah razı olsun. Hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum" dedi.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN