Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, Abdalağa Mahallesi Said-i Nursi Bulvarı'nda iki grup arasında çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu, tüfekten çıkan saçmalar yoldan geçen bir otomobile isabet etti. Olayda araçta bulunan 6 kişi yaralandı.

OSMANİYE'DE EMNİYETİN GÖÇMEN AVI: SURİYE UYRUKLU 4 KİŞİ YAKALANDI OSMANİYE'DE EMNİYETİN GÖÇMEN AVI: SURİYE UYRUKLU 4 KİŞİ YAKALANDI

Çocuklar ve Yetişkinler Hafif Yaralandı
Tüfekten çıkan saçmalar, otomobilin camlarını kırarak içinde bulunan M.K. (1), E.K. (8), S.N.K. (10), N.F.K. (11), A.K. (13) ve M.K. (39) isimli kişilerin hafif yaralanmasına yol açtı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

5 Şüpheli Gözaltına Alındı
Polis ekipleri olayın ardından geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olaya karıştığı belirlenen 5 şüpheli gözaltına alındı. Polis, bölgede güvenlik önlemlerini artırarak incelemelere devam ediyor.

Olay Anı Kameraya Yansıdı
Bir kişi tarafından kaydedilen görüntülerde, çocuklarının yaralandığını gören baba M.K.'nin, ateş eden kişilere silahlarını bırakmaları için bağırdığı ve olaya müdahale etmeye çalıştığı anlar yer aldı. Bu sırada olay yerinden kaçan bir kişinin yeniden silahla ateş ettiği görüldü.

Kaynak: AA