Ziyaret programına AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısına katılarak başlayan Bakan Memişoğlu, daha sonra Osmaniye Valiliği ve Samiye Bahçeli Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'ni (TRSM) ziyaret etti. Programının devamında Osmaniye Belediyesi'ni ziyaret eden Bakan Memişoğlu, son olarak Osmaniye Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET, “BAHANE ÜRETEN DEĞİL, HİZMET ÜRETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ” OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET, “BAHANE ÜRETEN DEĞİL, HİZMET ÜRETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ”

Osmaniye Devlet Hastanesi'ne yaptığı ziyaret esnasında İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Başhekim Mursel Koçer, Hastane Müdürü Mustafa Şahin ve hastane personeliyle bir araya gelen Bakan Memişoğlu, hastanedeki çalışmaları yerinde inceledi.

Ziyareti sırasında kısa bir açıklama yapan Bakan Memişoğlu, "Osmaniye’de sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sağlık çalışanlarımızın gayreti ve vatandaşlarımızın desteğiyle daha iyi hizmet sunmak için elimizden geleni yapacağız. Osmaniye’de olmaktan mutluyum ve halkımıza en iyi sağlık hizmetini sunmayı hedefliyoruz," ifadelerini kullandı.

Hastanede tedavi gören vatandaşları da ziyaret eden Bakan Memişoğlu, kendilerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Muhabir: ÜMİT KAHRAMAN