DİYANET İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISINDAN ENVER’UL HAMİT CAMİİ ZİYARETİ DİYANET İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISINDAN ENVER’UL HAMİT CAMİİ ZİYARETİ

Osmaniye’nin Düziçi ilçesi Böcekli Belediyesinde Sabunçayı Mesire Alanı Projesi hayata geçiriliyor. 
Alanda incelemelerde bulunarak saha çalışması yapan Böcekli Belediye Başkanı İbrahim Çerçi, projenin bölgenin doğal güzelliklerini koruyarak halkın dinlenme ve eğlence ihtiyaçlarını karşılayacağını belirtti.
Çerçi, “Ayrıca hem yerel halk hem de ziyaretçiler için cazip bir dinlenme noktası olacak. Sabunçayı Mesire Alanı Projesi'nin uygulanması, sadece bölge halkının sosyal yaşamına katkı sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda Böcekli çarşı merkezi ve belde esnafları için de önemli bir hareketlilik yaratacak. Mesire alanının açılmasıyla birlikte, bölgeye gelen ziyaretçi sayısında artış bekleniyor. Bu artış, özellikle yerel esnafa ekonomik açıdan büyük bir fayda sağlayacak. Yeni iş fırsatları doğacak, mevcut işletmelerin gelirleri artacak ve yerel ekonominin canlanması sağlanacak. Projemiz sürdürülebilir bir şekilde yönetilecek. Hem doğayı koruyacağız Böcekli halkımızın yaşam kalitesini artıracağız. Projemiz şimdiden hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN