Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’ni (OKÜ) kazanarak kente gelen öğrenciler, görevliler nezaretinde yurtlara yerleştiriliyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı kız öğrenci yurduna gelen öğrenciler, giriş kapısında görevliler tarafından karşılanarak kayıt işlemlerini yaptırıyor.

Yurt Hizmetleri Müdürü Süleyman Mazı, kent merkezindeki yurtlarda bu yıl 18 bin öğrenciye hizmet verildiğini belirtti.

Akdeniz Üniversitesi ve Akdeniz Film Yapım Derneği arasında kentin tanıtımı amacıyla iş birliği protokolü imzalandı Akdeniz Üniversitesi ve Akdeniz Film Yapım Derneği arasında kentin tanıtımı amacıyla iş birliği protokolü imzalandı

Whatsapp Görsel 2024 09 21 Saat 14.55.58 44F0E9C3Öğrencilerin otogarda karşılanarak yurda getirildiğini ifade eden Mazı, “Bugün itibariyle öğrencilerimiz yoğun olarak yurtlarımıza gelmeye başladılar. Biz de çalışmalarımıza otogarda başladık. Otogarda karşıladığımız öğrencilerimizi yurtlarımıza ulaşımını sağlıyoruz. Velilerimiz de burada kapıda beklerken onlara ikramlarımız oluyor. Şu an itibariyle arkadaşlarımız yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Burada gençlerimizin geleceği adına barınma ve beslenme hizmetinin yanında eğitim hizmetleri veriyoruz. Hafta sonlarını değerlendirebileceği kurslar, faaliyetler yapıyoruz” 

Yurt Müdürü Sevgi Sabah Çakmaz, yurt girişinde karşıladığı öğrencilerle sohbet etti.

Hertürlü sorun ve ihtiyaçlarında öğrencilerin yurt yönetmine başvurabileceğini ifade eden Çakmaz, onlara başarı diledi. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN